Sodelovanje v skupnosti

Družbena odgovornost je vtkana v vse pore poslovanja dm, zato dm že 30 let izvaja številne projekte, ki so prispevali k boljšemu okolju, v katerem živimo in delamo.

​V svoje družbeno odgovorne aktivnosti vključujemo kupce, ter jih spodbujamo k aktivnemu odzivu na izzive v lokalnem okolju in k zdravemu življenjskemu slogu ter sprejemanju dobrih odločitev.

Kjer lahko, sodelujem

Vsak od nas si lahko prizadeva za boljši svet, v katerem živimo. Pomoč v športnih ali kulturnih društvih, ustanovah, usmerjenih v družbeno koristno delovanje, ekološko ozaveščenih in aktivnih društev. Namen dm-ove pobude Skupaj drug za drugega je podpirati skupnost, sodelovanje – saj skupaj zmoremo več.

Kako lahko delujemo SKUPAJ?

V okviru pravnih in finančnih možnosti pomagamo skupnosti, posamezniku ali skupini oseb. Pomoč je zagotovljena ljudem, ki svojih potreb ne morejo zadovoljiti v okviru obstoječih ustanov (bolnišnic, rehabilitacijskih ustanov itd.).

Če ste registrirano neprofitno, nevladno društvo, zavod, center, dom, društvo, bolnišnica, zavetišče ipd. in želite, da vaš projekt podpremo, svojo vlogo oddajte prek dm obrazca za donacijo.

Za dodatne informacije se obrnite na donacije@dm.si ali nas pokličite na telefon: 080 71 13.


Od ideje do realizacije

Odločitve o izboru in izvedbi donacij se sprejemajo v skladu s strategijo družbe in načrtovanimi sredstvi.

Donacije pripravljamo glede na razpoložljivost izdelkov (prehrana, kozmetični, higienski izdelki idr.)

Na teh straneh bomo objavljali aktualne informacije, datume, fotografije in poročila o vseh aktivnostih ali dogodkih v fazi realizacije.
Top